Garanţia returnării banilor în 31 de zile Livrare și retur gratuite
Nain Trading
Vânzare flash: 10% reducere la tot cu codul: FLASH10 - Doar pentru scurt timp
Informații despre noi
Zona de ajutor
Serviciu
Imprimarea mică

Termeni și condiții generale

Domeniu de aplicabilitate

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor efectuate de consumatori și antreprenori prin intermediul magazinului nostru online.

Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu sunt preponderent comerciale sau independente. Antreprenorul este o persoană fizică sau juridică sau un parteneriat cu capacitate juridică care, la încheierea unei tranzacții juridice, acționează în exercitarea activității sale comerciale sau profesionale independente.

Acești termeni și condiții se aplică și pentru viitoarele relații de afaceri cu antreprenori, fără ca noi să fim nevoiți să ne referim la ei din nou. În cazul în care întreprinzătorul utilizează termeni și condiții generale contradictorii sau suplimentare, valabilitatea acestora este contrazisă; acestea devin parte a contractului numai dacă am fost de acord în mod expres cu acest lucru.

Încheierea contractului

Het koopcontract wordt gesloten met Nain Trading GmbH.

De presentatie van de producten in de online shop vormt geen juridisch bindend aanbod, maar een niet-bindende online catalogus.Het contract komt tot stand wanneer u het aanbod voor de goederen in het winkelmandje aanvaardt door op de bestelling te klikken knop. Direct na het versturen van de bestelling ontvang je nog een bevestiging per e-mail. Met deze e-mailbevestiging is het koopcontract tot stand gekomen. De contracttaal is Duits. Als u een andere taal selecteert, wordt u uit de winkel gehaald en naar de landspecifieke pagina verwezen.

Preț

Toate prețurile conțin taxa pe valoare adăugată. La livrări în afara țărilor care nu sunt UE nu trebuiesc plătite vama, impozitele și taxele. Costurile de transport sunt prezentate separat, înainte de semnarea contractului. Ne rezervăm dreptul asupra modificărilor de preț din cauza fluctuațiilor cursului de schimb sau a schimbărilor de pe piața mondială a covoarelor.

Condiții de livrare

Împreună cu partenerii noștri expeditori UPS/FedEx/DPD trimitem covoare în întreaga lume.

Comenzile efectuate până la ora 14 vor fi preluate și trimise în aceeași zi. Intervalul de livrare este între 1 – 4 zile. Livrările sunt livrate în timpul săptămânii de la ora 9:00 la 17:00.

Pentru a putea vedea condițiile de livrare pentru țara dumneavoastră, selectați țara de destinație din lista de mai jos:

78RON Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică de 262RON
Fără costuri de expediţie dacă valoarea comenzii depăşeşte 262RON

Drepturile de contramandare (În România)

Mai jos găsiți instrucțiunile cerute în mod legal cu privire la condițiile și consecințele contramandării contractului.

Dreptul de contramandare

Aveți dreptul să contramandați contractul în decurs de 14 zile fără niciun motiv.

Perioada de contramandare este de 14 zile din ziua, în care dumneavoastră sau o a treia parte, care nu este solicitantul, a intrat în posesia ultimei mărfi, respectiv o deține.

Ca să vă exercitați dreptul de a contramanda comanda, trebuie să ne comunicați o explicație clară (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected], Telefon: +49 40 334 600 873) despre hotărârea dumneavoastră, ca să contramandați acest contract(de ex. O scrisoare prin poștă, Telefon fax sau E-Mail). Puteți să folosiți acest model de formular anexat, dar nu este necesar.

Pentru a respecta termenul limită al contramandării, este suficient să trimiteți comunicarea privind dreptul de contramandare înainte de expirarea perioadei de contramandare.

Urmări ale contramandării

Dacă o să contramandați, vă vom restitui toate plațile făcute inclusiv costurile livrării( cu excepția costurilor adiționale, care rezultă din faptul că dumneavoastră ați ales un alt tip de livrare, decat cea standard, avantajoasă, oferită de noi), imediat și cel târziu în decursul a 14 zile de când am obținut contramandarea contractului. Pentru această restituire a plății vom folosi aceleași mijloace de plată, pe care dumneavoastră le-ați folosit la prima tranzacție, dacă nu cumva ne-am înțeles special altcumva; în niciun caz nu o să vă taxăm adițional pentru această restituire a plății. Putem refuza plata, până când vom primi marfa înapoi sau până când dumneavoastră faceți dovada faptului că ați trimis marfa înapoi, în funcție de moment.

Ați trimis marfa sau ați predat-o imediat și în orice caz cel mai târziu în decursul a 14 zile începând cu ziua în care ne-ați informat despre contramandarea contractului. Termenul este garantat, dacă trimiteți marfa înainte de expirarea termenului de 14 zile. Suportăm costurile de returnare a mărfii. Trebuie să răspundeți pentru devalorizarea mărfii doar în cazul în care dupa o verificare a calitații, proprietăților și a funcționalității, aceasta se datorează în urma manipulării acesteia de către dumneavoastră.

Model Formular de contramandare

(Dacă doriți să contramandați acest contract, completați acest formular și trimiteți-l înapoi .)

– La Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected]

– Prin prezența contramandez(am) eu/noi (*) acest Contract încheiat de mine/noi pentru cumpărarea mărfii/pentru furnizarea următoarelor servicii (*)

– Comandat la (*)/obținut la (*)

– Numele consumatorului

– Adresa consumatorului

– Semnătura consumatorului (numai în cazul comunicării pe hârtie)

– Data

(*) Ștergere după caz.

Politica de returnare în 31 de zile de bunăvoie a mărfii

Pentru toate covoarele pe care le cumpărați de la Nain Trading, pe lângă dreptul legal de contramandare al comenzii vă oferim și un drept de returnare de bunăvoie a mărfii. Termenul de livrare a mărfii returnate de bunăvoie începe cu terminarea dreptului legal de contramandare(14 Zile) și se terminăîn 31 de zilede la primirea mărfii. Trimiterea la timp este de ajuns pentru a păstra termenul limită. Cerința pentru a vă exercita dreptul de returnare de bunăvoie este, ca dumneavoastră să fi comandat marfa doar de probă, trimiterea se face în ambalajul original sau ceva asemanător, bineînțeles în starea ei inițială și fără a-i aduce vreo daună. Doriți să vă folosiți de serviciul nostru de returnare, contactați serviciul nostru pentru clienți prin Email ([email protected]) sau telefonic. O să primiți prin E-Mail informațiile de returnare cât și eticheta de returnare. Dacă nu aveți nicio posibiliate de a vă printa eticheta de returnare, atunci putem alternativ să vă trimitem documentele prin poșta. Dreptul de returnare de bunăvoie nu este disponibil pentru cumpărarea de cupoane cadou.

Returnarea în interiorul România Cu serviciul nostru de returnare, este gratuit. Pachetele expediate cu ramburs nu vor fi acceptate de către noi .Dacă trimiteți marfa personal, spre exemplu prin postă, nu preluăm noi costurile.

Returnarea se face către: Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamburg Deutschland

Restituirea plății pentru suma mărfii returnate se face în același mod, în care ați făcut și plata, asta înseamnă la plata prin card pe cardul dumneavoastră de credit și la transfer bancar pe contul dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de contramandare nu este influențat de respectarea normelor noastre suplimentare de returnare acordate prin contract (voluntar). Până la termenul limită pentru dreptul legal de contramandare se aplică exclusiv condițiile legale din contract. Politica acordată (voluntar) de returnare nu limitează drepturile dumneavoastră de garanție, care vă răman la dispoziție.

Pentru a vizualiza politicile de returnare ale unei alte țări, vă rugăm să selectați țara-destinației din lista de mai jos:

Garanție

Noi oferim bineînțeles garanție la toate covoarele noastre. Garanția este valabilă 1 an de zile de la primirea covorului. Dacă garanția este folosită de către client și se dovedește ca dauna fiind provocată de către factori externi, clientul trebuie să suporte costurile de reparație, deoarece în garanție nu intră aceste tipuri de daune. Costurile de livrare vor fi suportate de către Nain Trading în cazul garanției.

Plata

Nain Trading folosește pentru transmiterea datelor la procesul comenzii standardul de securitate SSL (Secure Socket Layer) . Prin asta sunt datele dumneavoastră, în special datele personale protejate de către o a treia parte. Și băncile folosesc această metodă și garantează pentru securitatea dumneavoastră.

Puteți să alegeți între următoarele metode de plată la Nain Trading:

- PayPal

Dumneavoastră plătiți valoarea facturii prin furnizorul online Paypal. În principiu trebuie să fiți registrat acolo, respectiv prima oara să vă înregistrați, legitimarea se face cu datele de acces și instrucțiunea de plată se confirmă la noi. Alte instrucțiuni veți primi în procedura comenzii .

- Card de credit

- Plata în avans / Transfer

- Ramburs

Firme din interiorul UE

Clienții comerciali din afara germaniei cu NIF (Număr de identificare fiscal) îi aprovizionăm după regula deducerii simplificate chiar și în interiorul UE la preț net. Pentru acest lucru, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți prin e-mail ([email protected]) sau telefonic.

Packstation

Nu livrăm la Packstation.

Daune produse la transport

Deteriorări vizibile descoperite la marfă trebuiesc raportate direct în momentul primirii la UPS/FedEx/DPD/DHL. Deteriorări ascunse trebuiesc raportate imediat după descoperire la UPS/FedEx/DPD/DHL.

Certificat de autenticitate

Vă garantăm, că covorul livrat este lucrat manual. Pentru fiecare covor lucrat manual cu o valoare de peste 1.046RON va fi eliberat un certifcat de autenticitate la comandă. Pentru covoare sub 1.046RON se poate elibera un certifcat la cerere.

Dreptul de retenție

Marfa rămâne proprietatea noastră până la plata completă a acesteia.

Soluționarea litigiilor online

Soluționarea litigiilor – online conform Art. 14 Paragraf 1 ODR-VO: Comisia europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor(OR), pe care o găsiți aici http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Dispoziții finale

Se aplică legislația germană. Această alegere a legii se aplică clienților numai dacă nu are ca rezultat revocarea protecției garantate de dispozițiile imperative ale legii țării în care se află reședința obișnuită a clientului respectiv (principiul beneficiului îndoielii).

În cazul în care nu sunteți un consumator, ci un om de afaceri, o persoană juridică de drept public sau un fond instituțional de drept public, sediul nostru este locul de jurisdicție, precum și locul de executare pentru toate serviciile care decurg din relațiile de afaceri care există cu noi. Aceeași condiție se aplică și situațiilor în care nu sunteți asociat cu un loc de jurisdicție generală în Germania sau în UE, precum și situațiilor în care locul de reședință sau locul obișnuit de reședință nu este cunoscut la momentul începerii procedurii. Acest lucru nu are nicio influență asupra capacității de a apela la instanța asociată cu un alt loc de jurisdicție.

Prevederile Convenției ONU privind contractele de vânzare internațională de mărfuri sunt în mod explicit inaplicabile.

Nain Trading folosește cookie-uri pentru a se asigura că site-urile noastre funcționează în mod fiabil și sigur și pentru a vă arăta conținut relevant și oferte personalizate.
Dacă faceți clic pe „OK”, este posibil să partajăm datele colectate prin cookie-uri cu terțe părți (partenerii noștri de marketing). Dacă nu doriți să să fiți de acord, ne limităm la cookie-urile esențiale. Mai multe detalii și toate opțiunile pot fi găsite în "Setări". Le puteți ajusta ulterior oricând. Pentru mai multe informații, consultați Politica de confidențialitate.